Prinsesstårte-shake
Vad sägs om en smarrig prinsesstårta – fast i proteinladdad superfoodversion? Vår freakshake innehåller ärtprotein för en snäll och vegetabilisk proteinboost, acaipulver som är bra för immunförsvaret samt vitamin- och mineralrikt spirulinapulver.
Du behöver

Shakes

2 dl mandelmjölk
2 dl havrebaserad vaniljsås
2 dl naturell sojakvarg
2 msk CocoVi ärtprotein

jordgubbar
1 dl valfri växtbaserad grädde

 

Acaisirap

1 msk flytande honung

½ tsk CocoVi acaipulver

3 st hallon

 

Spirulinamarsipan

50 g vit marsipan
1 tsk CocoVi spirulinapulver

 

Gör så här

Börja med marsipanen. Knåda ihop marsipan och spirulinapulver tills du får en jämn, grön färg. Kavla ut marsipanen så tunt du kan i en cirkel och lägg åt sidan.

 

Gör acaisirapen genom att mosa och sila hallonen i en skål. Addera honung och acaipulver och rör tills allt är blandat.

 

Mixa alla ingredienser till shaken utom jordgubbar och grädde. Häll acaisirapen på insidan av ett stort glas och fäst skivade jordgubbar på glasets kanter. Fyll på med shaken och spritsa ordentligt med grädde på toppen. Montera sedan försiktigt marsipanen på toppen och nyp åt kring glasets öppning. Skär bort överflödig marsipan om det behövs. Gör två hål i marsipanen för sugrör, spritsa på en lite grädde och lägg en jordgubbe på toppen!